Statisticile blogului

Bine ați venit !
…iar faptul că ati ajuns aici, nu este o întâmplare!

April 21, 2011

Boc munceste,nu Boceste!

- scris si postat de Virgil Andronescu -

Astazi,presedintele Basescu a semnat Decretul de numire in functia de Ministru al Munci a domnului Premier Emil Boc.Acesta va asigura interimatul timp de 45 de zile,asa cum spune Constitutia.Mai intai,presedintele a semnat un alt Decret prin care a luat act de demisia dlui Ioan Ionel Botis.De azi inainte Boc centreaza,Boc da cu capu'!Ce sa mai spui…?Si-a luat rolul in serios si a venit ras,tuns si frezat la Munca.E frumusel,e mic si rotund si s-ar putea sa fie in continuare confundat de Basescu cu o minge- de fotbal,de polo,de oina.Lovit cu piciorul in fund…un pas inainte;aruncat dintr-o mana in alta- de la putere la opozitie si vice-versa,prin apele tulburi ale politicii dambovitene,s-ar putea sa mai intre la apa;in cazul in care oina mai e sport national(si chiar e!),Base va continua sa-l snopeasca cu bata.E jucator dl presedinte si se pricepe dansul la sporturi extreme!Vorbind si mai serios,dl.Boc va munci si mai abitir decat pana acum.Spor la ,,munca'' dle Premier-Ministru al Muncii!Va doresc multe succesuri! 

PAPUSARI SI PAPUSI de'a joaca prin padurea Stejaru

 - scris si postat de Virgil Andronescu -
- sursa:foto www.obiectivbr.ro -

Cica s-ar defrisa padurea Stejaru,asa ne spune ziarul ,,Obiectiv'' in editia on-line de astazi.Oare asa sa fie?Oare cine sa faca asa ceva?Cei de la ziarul mai sus amintit vorbesc la modul general,nu dau nume.Simpli cetateni nu stiu,chiar nu stiu,acest lucru si nici cine sta in spatele unei asemenea marsavii.
Jurnalisti cotidianului Obiectiv au obligatia de a-i informa de ce,cine,cum si cand...
Cine sunt cei care trag sforile si cine sunt executantii?
Cat despre legalitate…Romania a fost defrisata cu acte in regula,adica a fost regulata- supusa regulilor ,,baietilor destepti''.
Si sufletele noastre tot asa au fost defrisate.Si mintile…
Probabil ca in locul padurii se va ridica vreun cartier rezidential de lux..
Asa ii doare si pe ei in cur de pădurea Stejaru. Şi pe voi va doare tot acolo de mergeti numai dupa...stejari?
Bai fratilor,multi dintre noi sunt deja,cu voia lor,dupa garduri si zabrele! 
Braileanul de rand are necazuri si greutati,jurnalistii trebuie sa ia atitudine sa prezinte si niste rezultate concrete.
Cine sunt golanii,vagabonzii,panaramele,jigodiile,hahalerele,hotii si criminalii,canaliile si nesimtitii,nemernicii si cacanarii,lingaii si politrucii?
Uite,vreau si eu sa aflu asta!Se poate?Am dreptul?
Informati domnilor corect!
De douazeci de ani incoace,ticalosii si nemernicii,politicienii parveniti si lingaii,slugile si interlopii fac legile in tara asta si au acaparat orase si judete intregi.
Noi romanii,brailenii nu fac exceptie de la aceasta regula,votam la sentiment dar si pentru o galeata portocalie-rosie-galbena.
Administratiile locale se joaca cu banii,dispun discretionar de ei.Administratiile locale se joaca cu vietile noastre,dispun dupa bunul lor plac de noi.
Un editorial de toata isprava,felicitari si mult succes in oprirea ,,necunoscutilor'' defrisatori!
Extraterestri chiar exista!