Statisticile blogului

Bine ați venit !
…iar faptul că ati ajuns aici, nu este o întâmplare!

April 1, 2011

Sa avem demnitatea de a nu ne bucura de raul altora!

- postat de Virgil Andronescu -
        - sursa:  sport.ro -



,,FIFA a anuntat pe site-ul oficial ca Bosnia a fost suspendata!"Federatia din Bosnia a fost suspendata de FIFA si UEFA incepand de astazi pana cand se va lua o alta decizie in acest caz. Aceasta decizie a fost luata pentru ca Federatia din Bosnia nu s-a aliniat cu statutul la cerintele UEFA si FIFA", scrie site-ul FIFA.Informatia a fost confirmata si pe site-ul UEFA, care noteaza ca in acest moment niciun club din Bosnia nu mai poate participa intr-o competitie organizata de UEFA, iar nationala este OUT din preliminariile pentru Euro 2012.In acest caz, Bosnia urmeaza sa piarda toate meciurile din aceste preliminarii la "masa verde", scor 0-3, iar infrangerea Romaniei din Bosnia NU VA CONTA!
Nu trebuie sa ne bucuram ca ne cresc sansele in preliminariile Euro 2012. Sansele noastre de calificare sunt tot mici in momentul de fata -Dumitru Dragomir.
CUM ARATA GRUPA ROMANIEI ACUM:
- clasamentul este calculat dupa meciurile jucate pana in prezent:
1. Franta 5 meciuri 12 puncte
2. Albania 5 meciuri 10 puncte
3. Belarus 5 meciuri 8 puncte
4. Romania 5 meciuri 8 puncte
5. Luxemburg 6 meciuri 4 puncte
6. Bosnia 4 meciuri 0 puncte
MIRCEA SANDU: "NU MA INCALZESTE CU NIMIC DECIZIA"
Seful FRF a comentat situatia Bosniei pentru Mediafax: "Nu stiu care va fi situatia. Daca pana in iunie cand se reiau preliminariile ei isi rezolva problemele, vor fi acceptati in competitie si mie mi se pare normal. E putin delicat, pentru ca spui «se suspenda» dar ce sanctiune ii dai? E adevarat ca mai sunt competitiile de juniori, care in aceasta perioada sunt in desfasurare. Nu au voie sa participe la nicio competitie, nici macar jocuri amicale, dar in ceea ce ne priveste pe noi nu ne incalzeste cu nimic, chiar daca nu e fair-play ceea ce spun eu. Nu schimba in niciun fel datele problemei, doar in iunie vom sti"DRAGOMIR: "ASTA E VRAJEALA"
"Haide dom'le, asta e vrajeala cu suspendarea Bosniei pana la noi ordine. Cum adica suspendare pana la noi ordine? Va spun eu cum... adica pana saptamana viitoare cand bosniacii fac Adunare Generala si schimba statutul cum vrea FIFA si UEFA. Asa ca nu trebuie sa ne bucuram ca ne cresc sansele in preliminariile Euro 2012. Sansele noastre de calificare sunt tot mici in momentul de fata", a spus Dragomir pentru Mediafax SAPTAMANA DECISIVA: RAZVAN DEMIS IN 7 ZILE?
"Am pierdut cu Bosnia din cauza atacurilor murdare! Razvan sa nu renunte!"
Mircea Lucescu.
Dumitru Dragomir anunta ca la Comitetul Executiv din 7 aprilie se va pune problema demiterii lui Razvan de la nationala. Olaroiu e favorit sa ii ia locul!
"Nu s-a hotarat nimic in ceea ce il priveste pe Razvan Lucescu. Si asta va spune un om care stie. Intr-adevar, in urmatorul Comitet Executiv se va pune in discutie demiterea. Se va face o analiza a tot ce s-a intamplat in ultimii doi ani la echipa nationala si atunci se va lua o decizie. Asa se procedeaza normal", a spus oficialul LPF. Intrebat daca va vota "pentru" sau "contra" demiterii selectionerului Razvan Lucescu, Dumitru Dragomir a raspuns: "E treaba mea cum o sa votez".
 PITURCA: "ONORABIL SAU NU, CEL MAI IMPORTANT E SA AJUNGEM LA EURO"
"Ne-au crescut sansele la calificare, e logic, pentru ca am scapat de un adversar valoros. Dar asta numai daca suspendarea Bosniei va ramane. Pentru ca am inteles ca suspendarea este doar pana la noi ordine", a spus Piturca agentiei Mediafax.Antrenorul este de parere ca o eventuala calificare a Romaniei in urma suspendarii Bosniei-Hertegovina nu ar trebui considerata "neonorabila". "Asta ar fi culmea, sa ne calificam si sa spunem ca este neonorabila. Astea sunt regulile dupa care se joaca. Important este ca echipa nationala sa ajunga la turneul final, nu cum. Onorabil, neonorabil cel mai important e sa fim acolo", a mai declarat fostul selectioner.Victor Piturca nu a dorit sa vorbeasca despre posibilitatea de a prelua din nou functia de selectioner al Romaniei in cazul demiterii lui Razvan Lucescu. "Echipa nationala a Romaniei are un antrenor in momentul de fata si el trebuie sustinut. Nu vreau sa discut acum daca sunt sau nu dispus sa revin la nationala pentru ca nu este normal", a adaugat Piturca.
PRESA DIN BOSNIA: "ASTA E O METODA DE INTIMIDARE"
Presa din Bosnia scrie ca aceasta decizie de FORTA a fost luata de FIFA si UEFA ca metoda de intimidare a federatiei din Bosnia: "Fifa si Uefa spera ca aceasta decizie sa aiba consecinte serioase sa oblige revenirea la statutul UEFA si FIFA, pentru a reprimi dreptul de a juca in competitiile europene", scrie SportSport.ba.
Presa din Bosnia face presiune asupra federatiei de fotbal: "Speram ca Federatia sa se conformeze cat mai rapid, iar pana in iunie sa putem reintra in lupta de calificare pentru Euro", scrie reprezentacija.ba"Ne-au crescut sansele la calificare, e logic, pentru ca am scapat de un adversar valoros. Dar asta numai daca suspendarea Bosniei va ramane!"
Victor Piturca.
BOSNIACII SPERAU CA UN POLITIST II VA SALVA
*informatie aparuta inainte ca UEFA si FIFA sa suspende Federatia din Bosnia!

Ziarul din Bosnia SportSport a scris astazi ca oficialii UEFA se vor intalni astazi la Zurich pentru a stabili soarta fotbalului bosniac.Singurul ziar care publica aceasta informatie este SportSport din Bosnia. Fiind 1 aprilie, aceasta stire, desi pare fantezista, poate fi reala. Bosnia nu are timp de glume in aceste ore in care poate fi exclusa de UEFA din fotbal.Daca decizia de a exclude federatia din Bosnia din fotbal va fi luata, era va fi aplicata incepand de maine, insa intre timp a aparut o alta varianta. Daca tara este monitorizata si tinuta in acest moment de fortele ONU, poate UEFA ar putea fi un "ONU din fotbal" pentru ei: Allan Hansen, oficial in comitetul UEFA din 2009 ar putea fi numit sef peste federatia din Bosnia, pentru a salva situatia dramatica a fotbalului din aceasta tara.Allan Hansen este un fost atacant danez, ajuns in comitetul UEFA si inspector / detectiv in politia daneza, mai scrie ziarul bosniac.Informatia nu a fost preluata si de celelalte site-uri de sport din Bosnia, iar faptul ca astazi este 1 aprilie ar putea da de banuit.''

Noul Cod al Muncii a fost publicat în Monitorul Oficial şi va intra în vigoare din 30 aprilie

 - postat de Virgil Andronescu -
       - sursa: realitatea.net - 

Noul Cod al Muncii, pentru care Guvernul şi-a angajat răspunderea în Parlament, intră în vigoare din 30 aprilie, fiind publicat joi în Monitorul Oficial, după ce legea a fost promulgată de preşedintele Traian Băsescu, anunţă Mediafax.

Noul Cod al Muncii a fost publicat, joi, în Monitorul Oficial, la scurt timp după ce preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul privind promulgarea legii.Guvernul şi-a angajat, în 8 martie, răspunderea în Parlament asupra proiectului noului Cod al Muncii. Opoziţia a depus ulterior o moţiune de cenzură, care a fost respinsă.De asemenea, PSD şi PNL au sesizat Curtea Constituţională, contestând adoptarea Codului Muncii prin procedura asumării răspunderii Guvernului, precum şi elemente de fond ale actului normativ. Curtea Constituţională a respins, în 23 martie, sesizarea privind neconstituţionalitatea actului normativ.