Statisticile blogului

Bine ați venit !
…iar faptul că ati ajuns aici, nu este o întâmplare!

April 17, 2011

Film cu final aşteptat: ,,Colţii buldogului’’

 - realizat si postat de Virgil Andronescu -


Vineri după-amiză,la cinematograful ,,Bulevard’’ a rulat filmul ,,Colţii buldogului’’avându-l în rol principal pe V.Blaga într-o întâlnire de taină cu doi baştani ai P.D.-L Brăila.
Bădălan şi Balcan au fost ţintele buldogului. Cei doi trebuiau convinşi să-şi pună semnăturile pe moţiunea ce urmează să-l ducă în fruntea P.D.-L.-ului pe Vasile Blaga.
A fost însoţit de Cezar Preda,Costică Canacheu şi Sorin Frunzăverde,trei dintre oamenii săi de bază.Întâlnirea a avut loc în secret,până la puctul în care presa ( BrailaNews )a descoperit ,,operaţiunea monstrul’’ ,în localul fostului cinematograf Bulevard.
Parcarea plină de maşini cu numere de Bucureşti,o dubiţă ,,k0ssafest...’’,o dace roşie din care se descărca aparatură audio,taxiuri cu numere de capitală,cutii de pizza intrau şi ieşeau pe bandă rulantă. Totul într-o linişte deplină. Afară ploua iar în localul de nunţi,botezuri,înmormântări şi alte parastasuri sau purtat negocieri pe muche de cuţit. Dacă  acum asistăm la botezul de foc al dlui Blaga,mâine-poimâine la ungerea sa ca preşedinte al P.D.-L,peste ceva timp se poate să asistăm la parastasul partidului de guvernare. Acum alai,peste un an cortegiu!
Unii intrau,alţii ieşeau. Întunericul se lăsa peste oraş, cetăţenii din blocurile de alături îşi vedeau de treburile lor.
Chiar sub nasul nostru,şi pe ascuns,ni se decid destinele - chiar destinele întregii naţiuni.
Constantin Dumitriu şi-a dirijat bine grupul de susţinători ai domnului Blaga. Astfel că acesta a obţinut ceea ce şi-a dorit:voturile pentru moţiunea ’’O Românie Dreaptă,o Românie Europeană’’.
După cum e cunoscut,Blaga e contracandidatul lui Boc şi inamicul principal,în lupta pentru şefia P.D.-L.
Astăzi ,,şeful statului l-a atacat violent pe adversarul lui Emil Boc la şefia PDL. Traian Băsescu spune că Blaga şi-a însuşit în discurs un atac din televiziunile mogulilor. “Unii care pretind că m-au făcut pe mine să câştig n-au câştigat nici când au candidat ei”, a spus preşedintele ţintind în aceeaşi direcţie.’’(realitatea.net) “PDL nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte! Mie niciodată nu mi-a condus nimeni campaniile! Punct! Cine crede că mie mi-a condus vreo campanie, să demonstreze că poate câştiga cu alt candidat. Unii care pretind că m-au făcut pe mine să câştig n-au câştigat nici când au candidat ei!", a tunat Băsescu, adaugă Gândul.’’
În tot acest timp, brăilenii rămân în continuare cu aceeaşi ,,ciumă roşie’’ pe cap. Lupta partidului de guvernare ar trebui să se concentreze pe reforme autentice,pe diminuarea corupţiei şi pe destrămarea mafiei de orice coloratura ar fi aceasta. Dar nu,luptele se dau acum,mai acerb ca niciodată,în interiorul democrat-liberalilor!E clar că există,cel puţin la nivel local,o monstruoasă cârdăşie între principalele partide din România!