Statisticile blogului

Bine ați venit !
…iar faptul că ati ajuns aici, nu este o întâmplare!

April 20, 2011

Justitia nu se mai da dupa cum ''bate'' Vantu?

- scris si postat de Virgil Andronescu -
     - foto,sursa: realitatea.net -

Cu putin timp in urma S.O.V. a iesit,in scaunul cu rotile,din sediul Parchetului General Bucuresti,a fost inconjurat de proprii bodyguarzi si nu a dat nici o declaratie.A fost urcat intr-o masina a politiei si dus catre Directia de Cercetari Penale a capitalei.Patronul realitatii tv a fost audiat in aceasta seara dupa ce Sebastian Ghita,managerul aceluiasi post tv,a depus o plangere impotriva patronului sau.Vantu este acuzat de santaj,cerandu-i lui Ghita 150.000 de euro.
Managerul a refuzat cererea mogulului...
S.O.V. a recurs la amenintarea cu moartea la adresa managerului si a familiei sale.Mandatul de retinere il va pune la pastrare in arestul politiei timp de 24 de ore.Vantu doreste rezilierea contractului incheiat de Realitatea Tv cu societatea ASESOFT.
Ca o ''coincidenta'',maine este adus in tara Nicolae Popa- fostul director GELSOR,arestat la Jakarta in Indonezia.Sa fie vreo coincidenta?
Lupta politica continua,marile televiziuni nationale concura la acest razboi si dovedesc inca odata ca sunt aservite politic.Degeaba incearca angajatii realitatii tv sa para impartiali,''mogulul'' trage sforile cand in dreapta cand in stanga- dupa cum ''bate'' Vantu'!
Partidele cu gena necrofaga trag si ele,la randul lor,din hoitul presei dezbinate.Dezbinare venita din propriul sistem dar si din sfere politice inalte.
Ultimele alegeri prezidentiale isi spun cuvantul acum...Basescu vegheaza...
Ma intreb,oare,ce s-ar fi intamplat daca S.O.V.ar fi castigat alegerile in care l-a sustinut pe Mircica Geoana?
Batalie mare si pe toate fronturile...Dinel Staicu,Mihai Nicolaiciuc,Nicolae Popa,etc.
Filmul continua,asteptam finalul.Suspans avem din belsug.
Nici macar in Saptamana Patimilor nu avem liniste!

Botis,masina de tocat si maneaua politica!

                                                                      - scris si postat de Virgi Andronescu -

 


Botis si-a det demisia,dupa ce a fost tocat de iRtv.Probabil,si bine ar fi ca la conducerea ministerului munci sa vina Marian Sarbu.Sarbu vine din sanul sindicatelor,are si experienta ministeriala.
Dezvaluirile despre incompatibilitatile lui Ioan Botis au venit de la o televiziune a mogulilor.Demisia sotiei dlui Botis nu a fost de ajuns!
Tocatul continua,tara merge in jos,guvernul Boc rezista.Cabinetul persista in greseli si in masuri luate in pripa.Traim intr-o tara plina de surprize.Nu e nici o legatura intre demisia lui Botis si demisia lui Adi Minune care renunta la politica dupa ce a fost luat la bani marunti de A.N.I.
Ne asteptam ca si Ionel Botis sa fie cercetat de Agentia Nationala de Integritate!
In seara cand dl Botis era tocat la televiziune,sincer,mi se facuse mila de neputinta ardeleanului care incerca sa iasa cumva curat din clinciurile si capcanele aruncate in fata domniei sale de reporterii iRtv.Daca bine nu a iesit,a iesit uscat...bine!
Minune manelistul ,''saracul'',s-a saturat sa-si tot declare,cu acuratete, veniturile obtinute in fiecare an.De,acum se vede ca politica nu-i ca maneaua, ''fara numar'',desi politica se face precum maneaua- pe genunchi si la ''inspiratie''.
Boc stia de ''moralitatea'' lui Botis si acum...i se cere demisia.Si-a dat-o...
Caderea domilor,bucuria nebunilor!Bani multi in joc,campanii electorale iminente,relatii de partid si politica de doi bani- si pe milioane de euro.
Politicienii latra,saracia merge!Si colac peste...tot circul,se intoarce si Necolaiciuc in Romania!Necolaiciuc,in drum spre (ar)est! Estul salbatic,desigur!
The show must go on!pe plaiurile mioritice.
Titluri din repertoriul celebrului Minune

Adevarata dragoste esti tu
A mai cazut o lacrima
Am renuntat la tine
Amintirea ta
Cat as vrea timpul sal intorc
Ce miracol, ce minune
Ceau facut banii din tine
Cine e pe primu loc
Doua vorbe
Eu nu vreau averea ta
Iartama iubire
Ma vezi plangand
Nu mai sunt sclavul iubirii tale
Nu pot sa cred ca te voi pierde
Nu voi regreta
Numele tau de azi il voi uita
Of suflet trist
Singurel
Stau si plang in fata ta
Cate rele sunt pe lume
Cheful chefurilor
Jumatate tu, jumatate eu
Nu vreau despartire
Mai iartama o data
Deas avea putere
Leo e barosanul
Te rog, Doamne, fa ceva