Statisticile blogului

Bine ați venit !
…iar faptul că ati ajuns aici, nu este o întâmplare!

April 26, 2011

Sterilizare,sterilizare,dar sa o vedem si noi!

-postat de Virgil Andronescu -
 - sursa: www.primariabr.ro -
 - foto: Virgil Andronescu -

Comunicate oficiale ale Primariei: A inceput campania de sterilizare a cainilor de rasa comuna

Comunicat de presă

Primăria Municipiului Brăila a iniţiat cu sprijinul Direcţiei Sanitar Veterinare şi Siguranţa Alimentelor, Cabinetelor Medical – Veterinare autorizate şi a iubitorilor de animale, Campania de Sterilizare a Câinilor de rasă comună aflaţi liberi pe domeniul public, desfăşurându-se pe întreg teritoriul municipiului Brăila.

Scopul campaniei este acela de a steriliza câinii fără stăpân aflaţi pe domeniul public, urmărind reducerea înmulţirii necontrolate a acestora.

Sterilizarea se realizează, începând cu data de 12 iulie 2010, în cabinetele veterinare de către medicii veterinari de liberă practică, organizaţi în condiţiile Legii 160/1998, care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul municipiului Brăila.

Medicii veterinari care participă la această campanie sunt:

CMVI – Dr. Popescu Victor

Strada Albinei

C. Călăraşilor nr. 18

De luni până vineri în intervalul orar 8.00 -16.00

CMVI – Dr. Căpăţână Marian

B-dul Al. Ioan Cuza nr. 16
Joi, în intervalul orar 12.00 – 16.00
CMVI – Dr. Posedaru Daniel
Strada Ştefan cel Mare nr. 444
Miercuri, în intervalul orar 12.00 – 16.00
CMVI – Dr. Isvoreanu Mihai
C. Călăraşilor nr. 319
Marţi, în intervalul orar 12.00 – 16.00

Iubitorii de animale care doresc să susţină financiar această campanie trebuie să îşi înregistreze intenţia adresându-se DAGL din cadrul Primăriei Municipiului Brăila. În acelaşi timp, sunt aşteptate să se alăture acestei campanii toate asociaţiile de proprietari, gospodăriile individuale şi administratorii societăţilor comerciale în a căror incinte sunt câini, ce vor fi identificaţi şi apoi sterilizaţi. Durata de derulare a campaniei este determinată de modul în care se vor implica toţi factorii participanţi.Regulamentul Campaniei de Sterilizare poate fi consultat pe adresa www.primariabr.ro , persoane de contact : Dr. Alexandrescu Ovidiu – Primăria Brăila, Th. Pîrlog Nicu – DAGL, Dr. Constantin Mihai – DSVSA.

No comments:

Post a Comment