Statisticile blogului

Bine ați venit !
…iar faptul că ati ajuns aici, nu este o întâmplare!

July 22, 2010

Sotul Madalinei Manole spune tot! "Magda primea batai de la mama ei"

Mircea Petru, sotul Madalinei, marturiseste care au fost adevaratele relatii dintre familia sa si cea a cantaretei.

Blestemul de Miercuri - ziua saptamanii in care Madalina se pierdea cu totul!

"Ce fac parintii Madalinei si toate minciunile pe care nu stiu de unde le scot ma fac sa vad in ei cu totul alti oameni decat ii stiam. Mama Madalinei era persoana dominatoare, nu eu. Simt ca mi se deschid ochii. Vad clar lucrurile prin prisma actiunilor lor care i-au urmarit toata viata. Nimeni nu a vorbit despre nepotel. Mama Madalinei a spus ca nu exista niciun copil. A venit in curte si a spus 'masina mea, casa mea, le dau foc, iesiti din casa mea'", dezvaluie Mircea Petru.

"Eu vorbesc cu parintii mei si de sase-sapte ori pe zi, la Botosani. Le facusem abonamente telefonice speciale, la toti, dar nu am putut avea relatii", povesteste Puiu.

"Madalina le-a cumparat casa, tot"

"Magda mi-a povestit ca a avut o copilarie grea din punct de vedere financiar. Au fost lucruri acumulate. Madalina si-a tinut in spate familia, nu e nimic anormal in asta. Dar sa nu vrei sa faci chiar nimic si sa te bazezi mereu pe ajutorul Madalinei, inclusiv fratele.... Vorbim de tot ce aveau nevoie, casa, masa, necesitati, cheltuieli, tot. Madalina le-a cumparat casa, tot", spune Petru.

"Primea batai de la mama ei"

“Am aflat de curand si am fost socat ca primea batai de la mama ei. Mi-a spus o persoana foarte apropiata, care a aflat de la Madalina. Tatal o supunea aceluiasi tratament pe mama ei. Sunt surse din interiorul familiei. Lucrurile s-au schimbat in familie dupa ce a aparut omul sufletului ei si, mai tarziu, copilul. Eu nu vreau sa judec pe nimeni, doar prezint niste fapte. Madalina poate si-a ajutat parintii mai mult decat pe ea. La un moment dat, le spunea parintilor 'piranha'. Nu m-am asteptat din partea lor sa vina cu asa minciuni, la asa scurta vreme dupa trecerea in nefiinta a fiicei lor. Nu fac acuzatii, e evident ca ii vor munca", sunt cuvintele sotului Madalinei.

"Zicea ca e plinuta, desi nu era, ca are picioarele nu stiu cum, desi nu era asa"

“La inceput, m-am gandit ca Madalina are probleme dupa divort. Apoi, anul acesta, am observat ca nu mai avea puterea sa ocroteasca copilul. Ceva o facea sa o stea departe de el. Va mai trece timp pana voi realiza ce era in capusorul ei. Isi manifesta teama de a nu putea sa aiba grija de copil asa cum trebuie. Nu avea motive sa fie ingrijorata de cariera. Zicea ca e plinuta, desi nu era, ca are picioarele nu stiu cum, desi nu era asa. Aproape de ziua fatala, spunea ca nu se mai suporta fizic, asa cum a scris si in mesaj. Pe 11 mai, cu o zi inainte de lansare, dupa o emisiune matinala, si-a manifestat o teama despre care nu am putut sa inteleg atunci si dorinta sa nu mai apara nicaieri. S-a dus acasa si cand am ajuns acasa era un alt om. Mi-a spus ca a baut ceva", isi aminteste Puiu de prima tentativa a Madalinei Manole de suicid.

"Ii mirosea gurita a diluant cand m-am apropiat sa o sarut"

"De fapt isi pusese cateva picaturi de diluant intr-un pahar de suc. S-a dovedit ca nu l-a inghitit, l-a scuipat. Ii mirosea gurita cand m-am apropiat sa o sarut. Am sunat la 112 si nu m-a lasat. Nu vroia sa afle lumea. Nu se simtea rau. Am sunat un doctor si mi-a spus sa ii dau mult lapte dulce sa bea. Am intrebat-o si mi-a spus ce imi repeta mereu la mijlocul spatamanii. Ca vede toata dragostea si ca sa ne fie noua mult mai bine, mie si copilasului, ea trebuie sa ne vegheze din alta parte. Nu mai era Magda, avea alta fata. Am adus un domn terapeut acasa. Nu am gasit un psiholog care sa vina acasa, iar Madalina nu vroia sa mearga la cabinet. Nu vroiam sa ii terfelim numele in vreun fel. Cum sa nu vreau sa o duc la psiholog?! Terapeutul nu facea nimic ocult. Parintii ei au fost de fata o data. Erau multumiti ca facem ceva", explica Petru.

"Miercurea se pierdea"

"Magda redevenea acelasi om dupa crize. Stabileam lucruri legate de perioada urmatoare. Pana miercuri, cand incepea din nou sa se piarda si isi revenea vinerea. Refuza sa mergem la o anumita biserica, Biserica Zlatari. Nu faceam nimic special decat sa asistam la slujba", spune Puiu.

"Am fost si voi ramane jumatatea sufletului ei. Am fost primul om care mi-am pus tot felul de intrebari si am cautat raspunsuri. Am ajuns la spital dupa a doua tentativa de suicid. A fost prima data cand ajungea acolo si ma gandeam ca cineva va observa ceva, va face ceva. Magda nu dea nimic de banuit atunci. Asa cum a ascuns toata viata acel ceva in adancul sufletului ei. Isi revenea. Ne bucuram si ne rugam sa fie pana la sfarsitul zileor noastre. Am trait cu teama in suflet insa din prima clipa, de cand i-am vazut fata cazuta. Am facut apelul la 112 de pe telefonul meu, pentru ca umblam mereu cu el in mana. De frica", marturiseste sotul Madalinei.