Statisticile blogului

Bine ați venit !
…iar faptul că ati ajuns aici, nu este o întâmplare!

March 20, 2011

Municipiul Braila e condus de un primar pesedist cu vederi comuniste!

 -postat de Virgil Andronescu-


Au fost cateva zile calduroase,zapada s-a topit si mizeria strazilor a iesit la iveala. Domnul primar a demarat,pe unele strazi,lucrari de reabilitare a drumurilor. Sa speram ca va continua si ca se va face treaba buna si nu de mantuiala ! Reabilitare,reabilitare,dar de ce ce mai tot timpul anului si de ce chiar in fiecare an? Ori calitatea lasa de dorit…si edilul vrea sa reabiliteze reabilitarea reabilitarilor?! Sa-i multumim din inima partidului pentru intreg efortul depus pentru a ne fi noua bine! Numai prin aceste eforturi conjugate,facute de administratia locala,mai putem spera la propasirea (prapastuirea) urbei.
Cetatenii acestui oras nu precupetesc,nici ei,nici un efort pentru a avea un trai mai bun si o viata minunata.Muncesc cu totii sub stindardul democratiei originale si tranzitorie,avand ca slogan ,,Totul pentru tara,nimic pentru noi!’’
Sau iubitii nostrii conducatori muncesc cu drag si spor ,,numai pentru al tarii viitor’’? .
Ne va convinge dl primarele ca este un bun manager si ca el insusi poate fi considerat un bun de patrimoniu municipal.Propun solutia aplicata tatucului I.V.Stalin ,pentru ramanerea in ,,viata’’si  dupa moarte. Vrea sa faca dar nu poate…Ori poate ca nu-l lasa guvernul- ne alocandu-i bani?Dar taxele si impozitele colectate de la cetateni unde sunt?Sau nu sunt de ajuns?Se prea poate! 
Personajul nostru e unul cu crez politic vechi si profund filosofic:o fi fost saf da U.T.C.,crede cu ardoare ca orasul apartine tuturor si nimanui. Vietile noastre apartin unora,suntem la mana lor- ca un bun comun de care politicienii se folosesc dupa bunul lor plac.Dupa ‚89 s-au distrus toate fabricile,s-au impartit unora si altora,asa s-a constrit ,,capitalismul’’local. 
Primarele care este,este precum scamatorul,precum papusarul ce face si desface itele politicii loco. Domniile lor traiesc precum boierii bolsevici,in grupuri de interese ce mulg statul pana ce il lesina.Cetatenii sunt anesteziati cu mici si bere,cu galeti portocalii,rosii,galbene si…goale.Dar cum spunea un clasic in viata al politicii contemporane:,,Iarna nu’i ca vara’’si nici ,,Politica ca vrajeala!’’.
Daca in vremurile de dinnainte de ,,revolutie’’cineva mai controla ceea ce se facea in teritoriu,acum pe nimeni nu mai intereseaza daca se fura- pardon,se ,,privatizeaza’’,nu mai ai unde te plange si daca totusi ai ,,tupeu’’ s-o faci pe nimeni nu mai impresionezi.
Primarul ales al brailei,pesedist original de la mama lui,probabil ca o fi avand initiative,probabil ca nu,dar chestiunea e ca cica nu are bani.Asa ca trebuie sa mai asteptam poate cateva mandate viitoare si poate ne va convinge de bunele sale intentii! Cam toti primarii romaniei atunci cand li se da bani,li se da dar sa stim si noi prin ce chimiruri ajung. Asa ca traiasca economia orasului,acolo pe unde o fi ea,si atunci se va vedea progresul si prosperitatea cetatenilor urbei.
Din cate se vede,municipiul Braila e aproape falimentar!Domnule primar,va rog sa mergeti acasa-e seara,nu de alta dar sunteti obosit de atata muncca, ori sa mergeti inainte luptandu-va cu adevarat pentru cei care v-au ales.

                                                    -film realizat de Virgil Andronescu-

Ca e PSD,PNL sau PD-L la putere,primarii oricum ar fi ei colorati,trebuie sa duca la prosperitate urbea ce o pastoresc.Va doresc ceea ce ne doriti dumneavoastra noua brailenilor.Si…aveti grija de ceea ce ne doriti ca...se poate sa vi se indeplineasca!  

No Comment!

                                           -filme realizate si postate de Virgil Andronescu-
                                                            -Braila,cartier Viziru-