Statisticile blogului

Bine ați venit !
…iar faptul că ati ajuns aici, nu este o întâmplare!

December 8, 2010

Geoana: Nu ma voi opri din a spune adevarul despre situatia PSD

                                                      -postat de Virgil Andronescu-
                                                                sursa:Ziare.com
                                                                foto:qmagazine.com

Fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, a declarat ca nu se va opri din a spune adevarul despre ce se intampla in PSD si a acuzat faptul ca pesedistii care au semnat scrisoarea deschisa in care era acuzat de lipsa de onoare si minciuna nu citisera documentul si nu erau in totalitate constienti de ce semneaza.
"Imi pare rau ca un numar de colegi, altfel de buna-credinta, au fost tarati intr-o batalie care nu este a lor. Practica de a strange semnaturile unor colegi pe un document pe care nu l-au citit si despre care nu au avut deplina cunostiinta nu face onoare initiatorilor demersului si nici principiilor unui partid democratic", a declarat Geoana, intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.
Geoana, amenintat de pesedisti cu debarcarea din partid?
Totodata, el i-a acuzat la randul sau pe initiatorii scrisorii de minciuna, dand ca exemplu faptul ca au scris ca Robert Turcescu a fost prezent la intalnire, lucru care nu s-a intamplat sip e care si jurnalistul l-a negat.
"Tot ceea ce s-a afirmat in scrisoarea deschisa reprezinta minciuni de la un capat la altul, iar cei care sunt invocati ca luand parte la inventatele intalniri pot nega cu usurinta. De altfel, domnul Turcescu deja a negat informatiile aparute", se mai arata in comunicat.
Geoana mai transmis si faptul ca va continua sa spuna adevarul si i-a acuzat pe unii dintre colegii sai ca incearca sa-i restrictioneze libertatea cuvantului si nu-l lasa sa spune lucruri 100% adevarate.
"Tot ceea ce am afirmat in interviul pe care l-am publicat pe blogul meu a fost, este si va ramane 100% adevarat. Nu am nimic de adaugat sau de retractat", a spus fostul candidat la prezidentiale.
"Un singur lucru as vrea sa adaug: in timp ce unii vor continua sa spuna minciuni despre mine, eu nu ma voi opri din a spune adevarul despre situatia partidului", mai spune Geoana.
Fostul presedinte al PSD este acuzat de "lipsa de onoare" si de faptul ca si-a mintit electoratul si colegii, intr-o scrisoare deschisa semnata de 26 de membri ai partidului, printre care se regaseste cea a colaboratorului sau apropiat din perioada campaniei electorale, Viorel Hrebenciuc.
"Va intrebam, domnule Geoana, in numele cui actionati? Aveti motive ascunse pentru care vreti sa deturnati atentia de la problemele curente? Exista agende secrete despre care noi, cei din PSD, nu stim?", era intrebat retoric Geoana in respectiva scrisoare.

Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, a fost arestat Marti, 07 decembrie 2010

                                                            -postat de Virgil Andronescu-
                                                                       sursa: Ziare.ro


          Sursa: Antena 3 Autor: Antena 3

Fondatorul site-ului Wikileaks, Julian Assange, a fost arestat la Londra. Australianul s-a prezentat de bună voie la sediul poliţiei din Londra, unde a fost imediat arestat, informeză AFP. Parchetul
suedez a emis în luna noiembrie un mandat de arestare pe numele lui Julian Assange, care este acuzat de viol şi agresiune sexuală.
Arestarea vine la numai două zile după ce Assange a ameninţat cu publicarea unor informaţii secrete despre închisoarea din Guantanamo în cazul în care va fi ucis, arestat sau dacă site-ul pe care îl conduce va fi interzis.
În fişierul pe care Assange ameninţă că-l va publica s-ar afla date extrem de compromiţătoare despre penitenciarul din Guantanamo şi despre compania
British Petrolium. Fondatorul Wikileaks spune că a distribuit deja documentul electronic la peste 100.000 de persoane din întreaga lume.
Momentan, documentul nu poate fi deschis, însă în cazul în care viaţa hackerul australian ar fi ameninţată, posesorii fişierului vor primi automat parola cu care să acceseze informaţiile.
Site-ul WikiLeaks, specializat în dezvăluirea de documente secrete, a publicat un set de peste 250.000 de note diplomatice. Acţiunea este considerată "un atac la adresa comunităţii internaţionale" de către Departamentul de Stat american.