Statisticile blogului

Bine ați venit !
…iar faptul că ati ajuns aici, nu este o întâmplare!

October 29, 2010

La Multi Ani domnului presedinte Liviu Dragnea


Pe data de 28 octombrie, Liviu Dragnea a implinit 48 de ani. O varsta frumoasa la care dumnealui ar fi trebuit sa fie mult mai intelept. Va prezentam cateva urari facute de "prietenii" dumnealui in ziarul cu nume de judet:
"Uniunea Arhitectilor din Romania, Filiala Judeteana Teleorman ureaza, cu prilejul zilei de nastere, domnului presedinte, ing. Liviu Nicolae Dragnea, multa sanatate si succes deplin in activitatea rodnica desfasurata pentru mai binele judetului. La Multi ani!"
"In numele locuitorilor comunei Tiganesti, permiteti-mi domnule presedinte Liviu Nicolae Dragnea, sa va urez, cu prilejul zilei dumneavoastra de nastere, multa sanatate si putere de munca pentru propasirea Teleormanului pe noi trepte de dezvoltare. Va asigur domnule presedinte de toata consideratia locuitorilor comunei si va multumim pentru grija pe care o aveti fata de comuna noastra. La multi ani!"   Gelu Pisica - primar Tiganesti.
"Fie ca ziua de astazi, in care bunul Dumnezeu v-a trimis pe pamant, iar ursitorile v-au daruit harul conducatorului, sa va aduca domnule presedinte Liviu Nicolae Dragnea numai bucurii si multa, multa sanatate pentru binele nostru al tuturor teleormanenilor. La Multi ani!" -  Viorica Dancila.
"Membrii si simpatizantii PSD Turnu Magurele va adreseaza, domnule presedinte Liviu Nicolae Dragnea, la zi aniversara, un sincer si luminos gand de pretuire, urarea de multa sanatate, viata lunga, fericire si putere de munca pusa in slujba comunitatii teleormanene. La multi ani!" - Nicolae Mohanu
Am ales cateva din mesajele transmise domnului L.Dragnea, celelalte fiind in aceeasi "nota". 

Si nu in ultimul rand echipa blogului va ureaza sa aveti parte de tot ce este mai frumos pe lumea asta, si ... sa vi se indeplineasca visul : JOS GUVERNUL BOC !