Statisticile blogului

Bine ați venit !
…iar faptul că ati ajuns aici, nu este o întâmplare!

September 30, 2010

Sport



Dunărea Turris Turnu-Măgurele - Jiul Rovinari 0 - 1, în etapa a VI a Ligii a III-a. Blestemul terenului propriu !

Vineri, 1 octombrie, Dunărea Turris a ratat, din nou, şansa de a obţine o victorie pe teren propriu.
Din păcate, victoria de etapa trecută din deplasare cu Visina Nouă nu a fost urmată de un joc şi un rezultat pe măsură. Pe terenul din Tr. Măgurele, pe un gazon destul de bun, echipa turneana a făcut un joc la fel de slab ca cel din prima etapă cu Prog. Corabia. Ca şi atunci, şi azi mijlocul echipei a fost lipsit de idei.
Noul atacant, Bogdan Vrăjitoarea, nu a avut aproape nicio minge pe care s-o folosească în mod util echipei. Meciul a început, din păcate, cu golul oaspeţilor din minutul cinci, autor Melita, gol care a rămas singurul al meciului. În minutul 65, un jucător al echipei turnene a fost eliminat, eronat spunem noi, de către arbitrul partidei, o blondă platinată. Spectatorii turneni, în  număr de aproximativ 250, şi-au încurajat echipa, însă, spre final, au încercat să-i trezească la realitate aducându-le aminte că joacă pe teren propriu şi să fie mai arţăgoşi. Sindie, atacantul din Turnu-Măgurele, a încercat să fie percutant dar, fără mingi de la mijlocaşi, efortul său a fost în zadar. 
Sperăm ca în următoarea săptămână antrenorul Bolborea va reuşi să omogenizeze, din nou,  formaţia Turris şi să obţină rezultate pozitive. Sponsorul echipei, Mihai Ionescu, a stat pe bancă în  prima repriză, însă, dezamăgit de joc, a renunţat în repriza a doua.
                                                                                                  1 Octombrie 2010

Dunărea Turris Tr.Măgurele - Jiul Rovinari, vineri 1 octombrie, ora 15.00


Dunărea Turris va disputa în prima zi a lui octombrie meciul cu numărul 5 din actuala ediţie a diviziei C.
 După retragerea echipei Progresul Corabia, Turris a rămas cu 4 meciuri pentru că rezultatele echipei din Corabia au fost anulate. În această a şasea etapă, publicul turnean aşteaptă prima victorie pe teren propriu a elevilor lui D.Bolborea. Adversarul este o echipă valoroasă, Jiul Rovinari. Gorjenii se află pe locul doi in clasament, la un singur punct de lider, FC Drobeta Turnu-Severin.
 Cu jucătorii transferaţi de la Corabia, echipa turneana poate să câştige şi să se apropie de locurile fruntaşe. Suntem siguri că antrenorul echipei turnene va reuşi să închege un 11 puternic, astfel ca victoria să fie obţinută până la urmă. Echipa s-a pregătit bine în  această săptămână şi  aşteaptă cu încredere acest meci. Sponsorul Mihai Ionescu crede că a venit timpul să se bucure pentru prima victorie acasă împreună cu publicul din Turnu-Măgurele.
 Dorinţa de victorie a publicului este foarte mare şi sperăm să fie transmisă şi jucătorilor. Succes, Turris!
                                                                                                                
Bogdan Vrăjitoarea a semnat cu Dunărea Turris Turnu Măgurele
Atacantul Bogdan Vrăjitoarea a semnat în cursul zilei de astăzi cu FC Dunărea Turris Turnu Măgurele. Acesta a mai activat la echipe cu renume din fotbalul românesc precum Universitatea Craiova sau FC Dinamo.

 Se pare că echipa la care acesta era antrenor-jucător, FC Corabia, s-a desfiinţat din cauza problemelor financiare. Oficialii grupări FC Turris au intrat pe fir şi pe lângă acesta i-au mai achiziţionat pe Ţiclea, Bica şi Tănăsie. Cele două formaţii s-au întâlnit în debutul acestul sezon, în etapa întâi, meci care s-a terminat cu victoria celor de la Progresul Corabia (în deplasare) scor 3-1.