Statisticile blogului

Bine ați venit !
…iar faptul că ati ajuns aici, nu este o întâmplare!

July 15, 2010

Sicriul Mădălinei, depus la Sala Radio

Cei care vor să îşi ia adio de la Mădălina Manole vor putea face acest lucru în foaierul Sălii Radio, unde va fi depus sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei.

Cunoscuţii şi cei care o îndrăgeau pe Mădălina au început deja să lase la poarta casei unde aceasta locuia, în Otopeni, zeci de buchete de flori şi lumânări.

Medicii legişti fac autopsia, dar concluziile lor vor fi cunoscute ceva mai târziu.

Chiar dacă sunt aproape siguri că a fost vorba de sinucidere, procurorii încearcă să afle dacă într-adevăr cauza morţii a fost pesticidul pe care l-a băutut artista.


Mădălina Manole, înmormântată la Ploieşti
Artista va fi înmormântată duminică, în Ploieşti. Mădălina Manole s-a născut la 14 iulie 1967 în Vălenii de Munte. Aceasta şi-a făcut debutul muzical la vârsta de 15 ani, iar în 1991 a obţinut discul de aur pentru albumul "Fată dragă".
Institutul Naţional de Medicină Legală a stabilit că moartea Mădălinei Manole a fost cauzată de înghiţirea, în noaptea sinuciderii, a 400 de mililitri de pesticid Furadan.
''Moartea a survenit foarte repede, în câteva minute. Este o otravă foarte puternică. Cantitatea ingerată a fost mare, cantitatea absorbită a fost mare. La doza asta este foarte greu să îţi imaginezi că putea fi salvată'', a precizat Dan Dermengiu, director al Institutului de Medicină Legală.
Artista şi-a justificat sinuciderea, în SMS-ul de adio trimis chiar pe telefonul ei, prin faptul că nu se mai suportă fizic şi că oamenii din jurul ei "nu au nici o vină".

No comments:

Post a Comment