Statisticile blogului

Bine ați venit !
…iar faptul că ati ajuns aici, nu este o întâmplare!

July 17, 2010

Azi i-am spus adio pentru totdeauna ,,fetei dragi cu parul de foc "




2 comments:

  1. ,, Fata draga ‘’ a muzicii usoare romanesti a ales sa plece spre lumea ingerilor! A fost un ,, Om al sufletului meu ‘’ , un ArT-ist desavarsit , pe acordurile melodiilor ei , am spus ...adeseori ca ,, Traiesc pentru tine’’ , chiar si atunci cand simteam ca ,, Ne cheama marea’’ .A fost oare doar ,, Un dans’’ al destinului? Drum bun spre lumea ingerilor ,, fata draga’’ Madalina Manole , pacat ca ... ,, Tu n-ai avut curaj ‘’ sa mai traiesti alaturi de noi Fata minunata cu parul de foc .... Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace.MII DE LACREMI PENTRU TINE MADALINA !!!

    ReplyDelete
  2. Nu exista cuvine prin care sa ne exprimam durerea , golul pe care il simtim acum in suflete . Madalina va trai in continuare prin cantecele ei …Nu mai putem spune nimic , nu stim ce a fost in “sufletul(sau)gol . Totusi eu stau si ma gandesc asa cateodata , cred ca gestul sau are legatura cu moarte primului sau sot (Serban) la care cred ca a tinut cel mai mult …nu stiu , asa cum am spus si mai sus ,nu putem sti ce ascundea acel zambet pe care mi-l oferea mie ,tie si oricui si mai ales ca dupa piesa “suflet gol” parca reiese ..k inca tinea la cineva in afara de actualul sau sot ,(Puiu) .INpiesa asta ,Madalina chiar isi descopere sentimentele,,,mai ales cum zpune k “Un suflet gol,Nebun de dor!
    ” . ChiAr nu stiu ea este singura care stie adevarul
    ..

    Dumnezeu sa o odihneasca , pentru ca a fost o persoana extraordinara si asta ne transmitea prin cantecele sale ….Acum se vorbeste desrpre ea ,dar in timp ce traia ..nu auzeai la tv nicio stire nimic despre ea ,mai nimeni nu mai asculta piesele ei ,nimeni nu mai vorbea de ea ..parca nu ar mai fi existat ,acum k s-a dus dintre noi toata lumea vorbeste despre ea si-i asculta cantecele ..FRATILOR !!! ACUM PUTETI SA VORBITI DE EA LA RADIO, LA TV SI IN ZIARE ..PETNTRU CA TREBUIA SA-I APRECIATI VALOAREA CAND ERA IN VIATA ..ACUM ESTE PREA TARZIU …La fel era si cu MIchael Jackson , nimeni nu-i mai aprecia piesele ,nimeni nu mai asculta piesele sale ..iar dupa ce a plecat dintre noi au inceput toti sa le asculte..Dragii mei ..ar trebui sa apreciem mai mult artistii cat sunt in viata …pentru ca multa lume “stie” sa faca de toate ..dar putina lume se pricepe la ceea ce face

    ReplyDelete